14.07.14

TAL-2: day 2

Гра зі свічкою зранку від Олександра Шлєєнкова стала просто таки «гвіздком» програми, я б навіть більше сказала – «гвіздками» програми. ;) Це варто спробувати!



Далі улюблене залізо, над яким ми знову ставили розумові екперименти, щоб усе до всього підійшло по конфігурації. Але…тепер ми виступали у ролі справжніх професіоналів, до яких приходять фірми замовляти комплект комп’ютера, а вони все підбирають і потім віддають замовникові готову погоджену на купівлю конфігурацію. То скажу Вам так: усі шість команд гідно вистояли перевірку на конкурентоспроможність та запитання від Саші Шлєєнкова. А це означає, що кожен сучасний зможе пояснити будь-кому, що краще підібрати для того, аби в обмежених грошових рамках отримати якісний варіант укомплектованого комп’ютера.



Поглиблене знайомство з VirtualBox дало можливість відчути, що тренерські практики з виїздом у будь-яку бібліотеку, можуть стати Вашим улюбленим заняттям, під час якого Ви показуватимете IT-технології у себе на комп’ютері, та матимете таку саму систему на всіх машинах у тренінговій аудиторії. Зауважте, що система буде віртуальною, тобто її можна буде створити на одному комп’ютері, а відкрити на іншому!Хітом програми 14 липня 2014 року стала фраза від фіналістки Міли Смолій про те, що «віртуальна машина – це як «пробник помади». Спробував різні системи для встановлення на комп’ютері, а тоді взяв і «купив», скачав «помаду» у вигляді Windows, Linux, Ubunty…»



Ще трохи про відтуальні машини: заберіть звідти все, що зробили на клауд. Вам же потім простіше буде!
А найкращий відпочинок – мозкова діяльність, якою ми й займались. згадуючи табличку множення на 3. ;) Думаю, що ця епічна "битва сучасних титанів" буде у цифрових історіях, адже у фіналі опинились konvalia_28 та izhachok. ;)
І тут мою подальшу долю вирішує одна хвилина спізнення, за яку я першою з тридцяти, за правилами сучасних, співаю пісню. :) А яку? То думаю, що побачите і почуєте у цифрових історіях від фіналістів #tal2, адже камер було вдосталь.
Далі цікаві і корисні трюки від Саші Шлєєнкова оживили аудиторію, яка почала «повзати» у комп’ютері там, де дівчача рука ще «не діставалась» до таких премудростей, як: захист жорсткого диску, редактора групових політик, режиму Бога :), бо ця важлива інформація, подана у світлі легкого використання та встановлення.


Вечір закінчувався створенням макету футболки, власних візиток у новій програмі Scribus, яку ми освоїли «не без бою», але все ж… ;)
P.S. Тож, другий день був насичений інформацією та практикою з янголами охоронцями Сашою і Любою, які навіть в програмі тренінгів стоять, як СіЛ. І дійсно вони сьогодні відповідали на всі запитання і літами між нами як янголи-охоронці нашого спокою та впевненості у власних силах.



P.P.S. «Чого тільки не зробиш, заради гарного кадру», – Саша Шлєєнков.



З любов'ю,
Ганна Дворна
фіналістка TAL-2

0 коментарі