16.07.14
Вечір сучасних TAL-2

Якщо Ви думаєте, що освоїли Storytelling у повній мірі, то раджу Вам завітати на тренінг до Олександра Шлєєнкова і Любові Квасюк - вони перевернуть Вашу свідомість! ;)
Запам'ятайте чи згадайте, а краще запишіть, що сюжетна лінія є дуже важливою і не варто забувати про сім елементів цифрової розповіді! А натхнення можна викликати солодким, наприклад, як то робимо ми зараз. :)
Головне: зачепити за емоцію, тільки дивлячись за яку емоцію!!!


Майстер-клас з роботи зі звуком


І "успіх - це сяючі очі навколо Вас", якщо Ви закохані у те, про що розповідаєте, чи не так? ;)
Робота з Audacity після майстер-класу від Саші стала справжнім задоволенням, бо у нас були записані по шматочках звуки з однієї пісні - і їх варто було поєднати, щоб зробити свій кавер на відому пісню, то всі підлаштували так, як їм подобається. Це щось неймовірне, коли в аудиторії тиша, і всі зайняті тим, що подобається. Бачити усміхнені зосереджені обличчя, які ловлять кайф від того, як працюють зі звуком, оце я Вам скажу така радість для тренера та для спостерігача, бо очі "сяяли", по-справжньому. ;)
І тепер фраза "у бідь-якій незрозумілій ситуації - запитай!" спрацьовує як лампочка в голові кожного сучасного, бо ми маємо розібратись з усіма питаннями тут і зараз! :)
Ви ще боїтеь вебінарів? Бо всі так бояться того Lync, адже найчастіше щось не виходить, щось не вмикається - ти вимикаєш те зібрання, і потім або дивишся у записі, або - ні. То тепер вебінар для нас - це справжній відпочинок! Ми в це повірили, бо все вийшло! :)


Вебінар TAL-2


"Вечірній кінозал" на підлозі зі свічками, спальниками і тридцятьма сучасними на чолі з двома тренерами - оце той кайф, який отримуєш після денного тренінгу, на якому було круто, а це як невимушене продовження теми, тільки роздуми залишаються при тобі, а на у душі палахкотить вогник бажання робити те, чому навчили.
P.S. Дякую за музично-відео-кайфовий настрій команді TAL-2. :)


Вечірній кінозал TAL-2

З любов'ю,
Ганна Дворна,
фіналістка TAL-2

0 коментарі