13.07.14
Як Вам таке, коли колектив у 32 людини в перший вечір має відчуття, що вони тут уже як мінімум 10 днів? ;)
То напевно ми підходимо один одному "по фен-шую", який сьогодні згадувався неодноразово. :)
Фіналісти проекту "Сучасний бібліотекар-2"

Ніхто ввечері не згадав, що приїхав лише зранку. А це важливо, адже нам разом працювати, відпочивати та насолоджуватись життям відносно довгий гарний час.
Зранку IREX, кава, чай, поговоримо...бусики, старі та нові знайомства, а також щасливі помішки при зустрічі не лише on-line у facebook, а нарешті вживу, коли Ви впізнаєте знайомі обличчя за фотографіями та постами.

Сучасний бібліотекар-2

Чудова команда людей, корті будуть поряд у будь-яких ситуаціях розпланувала час так, що ми не помітили того, як настав вечір, посиденьки у колі зі свічками, гітарою та теплими емоціями. А це, до речі, дуже клопітка робота, яку необхідно продумати до дрібниць.

Люба і Саша - наші янголи охоронці

Було все: і графік навчання на ряду з відпочинком, і власні правила "Сучасних...", і Бібліотечна Україна TAL-2, і "Я можу навчити" - "Я хочу навчитися", і наші відпоровідальні ролі на "Ярмарку інновацій", і "Я б хотіла" - "Я б не хотіла"... А головними стали konvalia_28 та izhachok, а також гібіскус. ;)

Знайомство сучасних

P.S. konvalia_28 - команда Одександра Шлєєнкова, а izhachok - команда Любові Квасюк у грі "Дракон. принцеса та самурай". Команда konvalia_28 вела по балах всю гру, але в останньому раунді швидкість вибору зіграла у сторону команди izhachok. ;) Зауважте, ми не бились, не кусались, а катались по підлозі від сміху.
P.P.S. А спробуйте відгадати у грі "Крокодил" мінімалістичну "волошку" та "прислів'я" менше, ніж за 30 с? А також показати "фандрейзинг", "гібіскус" та "фен-шуй", бо це - "повний CSS"! ;)
А цікаві моменти шукайте у групі в мережі facebook за посиланням: https://www.facebook.com/groups/talua/ та хештегом #tal2.
Дякую за чудову вечірку "в піжамах" усім 32 двом особам, які люблять бібліотеку, вірять у свої сили та мають бажання безперервно навчатись, адже саме за знаннями та позитивним настроєм ми сюди і приїхали!

Вечір Сучасних

З любов'ю,
фіналістка TAL-2,
Ганна Дворна 

0 коментарі